Beton Ampretat

Betonul amprentat este o metoda inovatoare relativ recenta, de turnare a betonului clasic in forme ce imita aspectul caramizii, pietrei de rau, gresiei, faiantei, parchetului, etc.
Beton amprentat se realizeaza printr-un amestec de beton clasic cu alte substante
– adezivi, microfibre elatice, lacuri cu rol de intarire si crestere a rezistentei
- ii confera o inalta rezistenta si durabilitate la cicluri constante de inghet /dezghet si in acelsi timp ofera o personalitate aparte tuturor suprafetelor pe care este aplicat prin formele si culorile sale unice.
Ca si metoda de realizare a suprafetelor cu beton amprentat, este sistemul de pavare ce se concretizeaza prin imprimarea unui strat de beton crud cu ajutorul unor matrite.
Aceasta tehnologie de beton amprentat, este folosita la amenajarea strazilor, trotuarelor, teraselor, centrelor comerciale, benzinariilor, zonelor rezidentiale precum si a aleilor, parcurilor, gradinilor, piscinelor, cramelor, garajelor, curtilor.

  • Executie beton amprentat:
  • Se toarna un strat de mixtura speciala de beton, cu textura fibroasa.
  • Se coloreaza cu un strat de colorant, cu rol de intaritor, pe intreaga suprafata, pentru o culoare frumoasa si originala la fiecare executie in parte.
  • Suprafata se amprenteaza cu ajutorul unei matrite de stantare. Va putem oferi numeroase modele unice, si experienta partenerilor nostri, pentru a beneficia de posibilitati nelimitate de design si realizare.